Walthers Hus
I området findes der naturreservater hvor blandt andet de Canadiske vildgæs yngler.

BräkneLeden findes som både vandre- og cykel-rute gennem både naturreservater, skærgård, skov, marker og små steder, hvor der prduceres træ, mel eller andet på gammel vis.

Langs Åen er stadig flere "Kvärnar", som er i brug, og du har mulighed for at se hvordan man lavede brædder i gamle dage.

Er du ikke til vandreture eller cykelture, kan du tage turen rundt med Hestevogn. Blekinge Hästskjuts, der ligger 3km fra huset, tilbyder ture rundt i området. Enten som kør-selv, hvor du får lov at styre hest og vogn rundt på egen hånd i op til 4 dage, eller guidede ture i åben vogn med fører.

Bare 10 meter fra huset ligger Bräkneåen, der snor sig fra Tiken sø i Småland til Järnavik i Blekinge, hvor den munder ud i skærgården. Dens totale længde er 85 km og  rummer et flodområde på 460 km². Dybden er variende og på det lille stykke ved grunden går det fra 20 cm til godt 4 m. Tag kanoen, der ligger ved breden, og begiv dig afsted.

Det er tilladt at fiske fra grunden, og der kan fanges Gedde, aborre, ørred og ål; men vil du længere ned ad åen til fods eller i båd, så kræver det fiskekort.Walthers Hus
 Signe Bang  Magnussen - mobil +45 2724 8627 - mail: signe(a)walthershus.dk
Bob Lau Magnussen - mobil +45 6169 6818 - mail: bob(a)walthershus.dk
Gåsebæksvej 16 st tv - 2500 Valby - Danmark